ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η έξοδος που κρύβει παγίδες στον Βόλο, οι πρώτες σκέψεις Μεντιλίμπαρ και η γιορτή στο Πανθεσσαλικό

Ο Κρίστοφερ Βέλντε μείωσε για τον Ολυμπιακό
Ο Κρίστοφερ Βέλντε μείωσε για τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League, όπου θα ταξιδέψει στον Βόλο που πέρυσι του στέρησε δύο βαθμούς, ενώ αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Η "ύπουλη" επαρχιακή έξοδος, οι πρώτες σκέψεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και η γιορτή στο Πανθεσσαλικό.

Η κατάκτηση του Conference League στο κλείσιμο της σεζόν 2023/24 δεν αποτέλεσε μόνο το μεγαλύτερο αγωνιστικό επίτευγμα του Ολυμπιακού, αλλά του έδωσε και την πολυτέλεια να αποφύγει τα καλοκαιρινά προκριματικά, καθώς έχει εξασφαλισμένη είσοδο στο League Stage του Europa League.

Παραπάνω ημέρες ξεκούρασης και μεταγραφικός σχεδιασμός χωρίς βιασύνη είναι μόνο δύο από τα πολλά πράγματα που κέρδισαν οι "ερυθρόλευκοι", τη στιγμή που οι υπόλοιποι τρεις του Big-4 κοπιάζουν για να μπουν στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους Πειραιώτες να προετοιμαστούν καλύτερα εν όψει της έναρξης της Stoiximan Super League, θέλοντας να αποφύγουν στραβοπατήματα και δυσάρεστες εκπλήξεις, σε ένα γήπεδο μάλιστα που πέρυσι άφησαν δύο πολύτιμους πόντους, ενώ ήταν και το ματς που έβαλε "ταφόπλακα" στη συνεργασία μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Οι πρώτες σκέψεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Πρεμιέρα στον Βόλο (17/08), έβγαλε για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ η κληρωτίδα, με τους Θεσσαλούς να θέλουν τη φετινή σεζόν να παρουσιαστούν αλλαγμένοι και πολύ περισσότερο ανταγωνιστικοί, σε σχέση με πέρυσι που διήνυσαν τη χειρότερή τους αγωνιστική περίοδο από όταν ανέβηκαν στη Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε επιτυχημένα τον κύκλο των οκτώ φιλικών του με απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες και δείχνει πανέτοιμος για την έναρξης της απαιτητικής σεζόν.

Ο Βάσκος προπονητής έχει δουλέψει πάνω σε πολλά διαφορετικά πρόσωπα και συνδυασμούς στην προετοιμασία, αλλά υπάρχει ένα σύνολο 14-15 παικτών που έχουν προβάδισμα για να ξεκινήσουν κόντρα στον Βόλο.

Ο Τζολάκης θα διατηρήσει και φέτος τα γάντια του βασικού, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα και Ορτέγα έχουν προτεραιότητα για την τετράδα της άμυνας, με τον Άμπι να διεκδικεί και αυτός θέση στα στόπερ αντί του Ιταλού.

Στο κέντρο ο Έσε είναι σίγουρος, με τους Στάμενιτς και Μπακούλα να παλεύουν για το ποιος θα βρεθεί στο πλάι του, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Τσικίνιο.

Στο δεξί φτερό της επίθεσης ο Μαρτίνς μοιάζει να μην έχει αντίπαλο, ο Βέλντε χάρη στα εξαιρετικά του δείγματα γραφής στα φιλικά και την ευχέρειά του στο σκοράρισμα έχει καπαρώσει το αριστερό άκρο, ενώ στην κορυφή Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ είναι οι επικρατέστεροι, με τα πάντα να εξαρτώνται από την ετοιμότητα του Μαροκινού killer.

Πάρτι εντός του Πανθεσσαλικού αλλά και στο κέντρο της θεσσαλικής πόλης

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο Βόλος θα διαθέσει 10.000 εισιτήρια για της ανάγκες των φιλάθλων του Ολυμπιακού, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα και το Πανθεσσαλικό να βαφτεί κόκκινο, αφού ο ζήλος του κόσμου των Πειραιωτών να δίνουν για πρώτη φορά φέτος την ομάδα τους είναι μεγάλος.

Ωστόσο, το πάρτι για τους "ερυθρόλευκους" θα αρχίσει μία ημέρα νωρίτερα, με το Volos Palace να είναι το επίκεντρο της γιορτής.

Εκεί, την Παρασκευή (16/8) από τις 17:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο (17/8) από τις 11:00 έως τις 17:00, οι φίλαθλοι του πειραϊκού συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τις κούπες των UEFA Europa Conference League και UEFA Youth League και εάν αναλογιστεί κανείς την κοσμοσυρροή που δημιουργήθηκε στις προηγούμενες πόλεις που φιλοξένησαν τα τρόπαια, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στον Βόλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ