ΓΟΥΛΒΣ

Ολυμπιακός: Η Γουλβς ενδιαφέρεται για τον Κάρμο αλλά δεν έχει κάνει κρούση στην Πόρτο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Νταβίντ Κάρμο του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League 2024-2025 στην OPAP Arena | Τετάρτη 29 Μαΐου 2024
Ο Νταβίντ Κάρμο του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League 2024-2025 στην OPAP Arena | Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Κάρμο έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον της Γουλβς, ωστόσο οι λύκοι δεν έχουν κάνει ακόμα κρούση στην Πόρτο για την απόκτησή του.

Ο δανεισμός του Νταβίντ Καρμό στον Ολυμπιακό εξέπνευσε και ο Αγκολέζος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην Πόρτο και βρίσκεται στην αποστολή των δράκων για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οι ερυθρόλευκοι δεδομένα θέλουν να τον διατηρήσουν και έχουν κάνει προτάσεις στους Πορτογάλους, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει συμφωνία. Σύμμαχος των Πειραιωτών είναι ο βραχνάς του FFP και ενδέχεται να αναγκάσει την Πόρτο να βγάλει στο σφυρί παίκτες της, όπως και ο Κάρμο.

Την ίδια ώρα η πορτογαλική εφημερίδα Record αναφέρει ότι η Γουλβς ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει, αλλά για την ώρα δεν έχουν προσεγγίσει την Πόρτο. Αυτό ενδέχεται να γίνει το προσεχές διάστημα, καθώς ο Μαξ Κίλμαν ανακοινώθηκε από τη Γούεστ Χαμ και οι λύκοι θα ψάξουν αντικαταστάτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάρμο έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΠΟΡΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ