ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Νιούκαστλ ετοιμάζει πρόταση για Έσε, σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο

Ο Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League 2024-2025 στην OPAP Arena | Τετάρτη 29 Μαΐου 2024
Ο Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League 2024-2025 στην OPAP Arena | Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Στο στόχαστρο της Νιούκαστλ βρίσκεται ο Σαντιάγο Έσε και σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Γκαστόν Εντούλ, η αγγλική ομάδα δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο 22χρονος χαφ του Ολυμπιακού, Σαντιάγο Έσε, είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι η Νιούκαστλ, όπως ανέφερε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Γκαστόν Εντούλ.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, η Νιούκαστλ δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στους ερυθρολεύκους για την απόκτηση του Αργεντινού μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Θυμίζουμε ότι ο Έσε είναι μέλος της εθνικής Αργεντινής Κ23 που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ενώ αγωνίστηκε στα τρία από τα τέσσερα ματς της "αλμπισελέστε" στη διοργάνωση.

Ο 22χρονος βρίσκεται στον Ολυμπιακό από τον Αύγουστο του 2023 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2028. Με τη φανέλα των Πειραιωτών έχει καταγράψει 51 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ