ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Νότιγχαμ μπήκε στο κυνήγι του Κάρμο, σύμφωνα με την Record

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταβίντ Κάρμο έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων της Premier League μετά από την εξαιρετική παρουσία του με τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν, με την "Record" να αποκαλύπτει πως η Νότιγχαμ προστέθηκε στην κούρσα για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο τον Νταβίντ Κάρμο και η συγκεκριμένη επιλογή αποδείχτηκε λίρα εκατό για την πειραϊκή ομάδα, με τον υψηλόσωμο αμυντικό να μετατρέπεται σε βράχο της οπισθοφυλακής και να παίζει καταλυτικό ρόλο στην εκπληκτική πορεία μέχρι την κατάκτηση του Conference League.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, τα παιχνίδια αυτά εκτόξευσαν ακόμα περισσότερο την αξία στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και στη δημοτικότητα του, με τους ερυθρόλευκους να έχουν πολύ δύσκολο έργο στην προσπάθειά τους να πείσουν τους δράκους να παραμείνει στον Ρέντη.

Πριν από λίγα 24ωρα, η "Record" είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον των Λέστερ και Γουλβς για τον Κάρμο ενω φαίνεται πως ήρθε να προστεθεί και τρίτος μνηστήρας από την Premier League, με το πορτογαλικό μέσο να αναφέρει με νέο της δημοσίευμα πως στο παιχνίδι της απόκτησής του Αγκολέζου στόπερ έχει μπει και η Νότιγχαμ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΠΟΡΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ