ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Πάφος θέλει να κρατήσει τον Πέπε, προς δανεισμό στη Ρίο Άβε ο Κώστας Κωστούλας

Ολυμπιακός: Η Πάφος θέλει να κρατήσει τον Πέπε, προς δανεισμό στη Ρίο Άβε ο Κώστας Κωστούλας
Ο Πέπε με τη φανέλα του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Η Πάφος θέλει να διατηρήσει στις τάξεις της τον Πέπε, ο οποίος στις πρώτες του μέρες στον Ρέντη δεν κατάφερε να μακροημερεύσει. Παράλληλα ο Κώστας Κοστούλας θα συνεχίσει δανεικός στη Ρίο Άβε.

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν από δανεισμό και πρέπει να αποφασίσει ο Μεντιλίμπαρ σε συνεργασία με τη διοίκηση αν θα τους κρατήσει ή θα τους παραχωρήσει εκ νέου. Ταυτόχρονα, οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν παίκτες που επιθυμούν να παραχωρήσουν για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Η Πάφος επιθυμεί την παραμονή του Πέπε και στην Κύπρο υποστηρίζουν ότι υπάρχει οψιόν αγοράς (από την περυσινή συμφωνία στο περιθώριο του δανεισμού του Πορτογάλου μέσου) ύψους 800.000 ευρώ. Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Πέπε από την Βιτόρια Γκιμαράες αντί 3.000.000 ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά δεν μακροημέρευσε στο Ρέντη. Η πειραϊκή ομάδα παραχώρησε δανεικό τον Πορτογάλο μέσο στις Φαμαλικάο, Ανκαραγκουτσού, Καρταγένα και πέρυσι στην Πάφο.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Κωστούλας είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στη Ρίο Άβε συμφερόντων του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός και Πρωταθλητής Ευρώπης με την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League θα έχει την ευκαιρία να πάρει αγώνες στα πόδια του και εμπειρίες και το επόμενο καλοκαίρι θα επαναξιολογηθεί η περίπτωσή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ