ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-2

Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-2
Ολυμπιακος-ιωνικος φιλικο

Την ήττα με 1-2 γνώρισαν οι ''ρεζέρβες'' των ερυθρολεύκων στο φιλικό με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Τάκης Λεμονής σε αντίθεση με το χθεσινό φιλικό με τον Λεβαδειακό όπου χρησιμοποίησε παίκτες της βασικής ενδεκάδας προτίμησε να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στις λεγόμενες ρεζέρβες, ενώ παρέταξε μια ενδεκάδα που δεν έχουμε ξαναδει στα μέχρι τώρα φιλικά με τρεις επιθετικούς (Νούνιες, Κωνσταντίνου, Μήτρογλου).
Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Ροντρίγκο Αρτσούμπι, αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ μόνο δύο παίκτες βγήκαν αλλαγή (Μπούτινα, Μήτρογλου).

Το παιχνίδι
Η πρώτη ευκαιρία ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό, για λογαριασμό του Ιωνικού, με τον Μακόρ να βρίσκεται μόνος μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού αλλά υπό την πίεση του Ζεβλάκοφ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Οι ερυθρόλεκοι απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα (10') με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου να επιχειρεί ένα σουτ απο τα αριστερά της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω απο το δεξί δοκάρι.

Στο 15ο λεπτό ο Μενδρινός μπήκε στην μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε απο τον Μελαμπιανάκη και ο διαιτητής καταλόγησε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νούνιες που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Ιωνικού αντέδρασαν άμμεσα και στο 21ο λεπτό ύστερα απο κόρνερ, ο Ξενίδης έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της ερυθρόλευκης άμυνας και ισοφάρισε για τους Νικαιώτες.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος ημιχρόνο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό οι Νικαιώτες κέρδισαν πέναλτι και μετά την εύστοχη εκτέλεση του Μακόρ πέρασαν μπροστά στο σκορ. Οι πρωταθλητές δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και γνώρισαν την ήττα στην έδρα τους απο τον αξιόμαχο Ιωνικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός:

Μπούτινα (69' Παναγόπουλος), Χ.Σέζαρ, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Νε, Μενδρινός, Κωνσταντίνου, Αρτσούμπι, Νούνιες, Μήτρογλου (69' Ματσούκας), Φακίνος.

Ιωνικός: Μπαρτώκας, Πουλόπουλος (38' Παβιό), Ζωγραφάκης (60' Κοτίτσας), Φαμπίνιο (63' Νάκας), Μακόρ (81' Οικονόμου), Προχορένκοφς (69' Σαχινίδης), Μελαμπιανάκης, Βουρεξάκης, Κιμπικούλα (76' Τόσκας), Ξενίδης (81' Σίμος), Νατσούρας (52' Γκούτμαν).

Στο Κονγκό ο Λούα Λούα
Στην εθνική ομάδα της χώρας του κλήθηκε ο Λούα Λούα για τον αγώνα της 8 Σεπτέμβρη κόντρα στην Λιβύη. Αξίζει να σημειωθεί πως την συγκεκριμένη ημερομηνία οι πρωταθλητές Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν την κυπελλούχου Λάρισα για το Σούπερ Καπ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κονγκό ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση του ποδοσφαιριστή της Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα, στην Εθνική της ομάδα. Η κλήση αφορά τον αγώνα Κονγκό - Λιβύη για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής «Ghana 2008», ο οποίος θα γίνει στην Κινσάσα στις 8/9/2007".



Διάψευση Ίβιτς για Γιέπες

Μπορεί οι Γάλλοι να επιμένουν για τον Μάριο Γιέπες, με την γαλλική εφημερίδα Equipe να αναφέρει σε κυριακάτικο δημοσίευμά της (26/8) ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Κολομβιανό αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν για τριετές συμβόλαιο συνεργαίας, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας έσπευσαν να βάλουν φρένο στα σενάρια, δια στόματος Ίλια Ίβιτς.

Ερωτηθείς αναφορικά με το φημολογούμενο ζωηρό ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" για τον άσο των Παριζιάνων, ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών, δήλωσε αφοπλιστικά: "Δεν ισχύει η πρόταση".

























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ