STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον 20χρονο Μάριο Χρυσοβέργη, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον 20χρονο Μάριο Χρυσοβέργη, σύμφωνα με τους Ιταλούς
Ο Μάριος Χρυσοβέργης σε συνέντευξή του στην Ιταλία PRINT SCREEN

Την περίπτωση του 20χρνου Μάριου Χρυσοβέργη εξετάζουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν τον επαναπατρισμό του αριστερού εξτρέμ.

Το ενδιαφέρον των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Μάριου Χρυσοβέργη αποκαλύπτουν σήμερα (2/6) δημοσιεύματα της Ιταλίας.

Τα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας κάνουν λόγο για προσπάθειες απόκτησης τόσο των "ερυθρόλευκων", όσο και του Δικεφάλου, με το όνομα του 20χρονου αριστερού εξτρέμ να έχει συνδεθεί και με την ιταλική Σιταντέλα, που αγωνίζεται στη Serie B.

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είναι προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, από τον οποίον παραχωρήθηκε τον Αύγουστου του 2022 με τη μορφή δανεισμού στην ιταλική Βαστέσε, για να μεταγραφεί στη συνέχεια ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023 στην Πιστοϊέσε και να κλείσει τη σεζόν στην Καμπομπάσο, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Serie C.

Ο Χρυσοβέργης ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο 2023/24 έχοντας 27 συμμετοχές και απολογισμό τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ, αγωνιζόμενος συνολικά για 1900'.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ