ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κατάμεστο αναμένεται το "Καραϊσκάκης" για το ματς με την Athens Kallithea, έφυγαν άλλα 2.000 εισιτήρια

Η καυτή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ
Η καυτή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ EUROKINISSI

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το γήπεδο "Καραϊσκάκης" αναμένεται κατάμεστο στην εντός έδρας πρεμιέρα των ερυθρόλευκων για τη Stoiximan Super League, κόντρα στην Athens Kallithea, αφού έφυγαν ακόμη 2.000 εισιτήρια.

Κατάμεστο αναμένεται το γήπεδο "Καραϊσκάκης" στην εντός έδρας πρεμιέρα του Ολυμπιακού για τη Stoiximan Super League, κόντρα στην Athens Kallithea, αφού έφυγαν ακόμη 2.000 εισιτήρια.

Σε συνδυασμό με τους 25.000 φίλους που είχαν κλείσει θέση στο γήπεδο από προχθές (22/8) (μαζί με τους κατόχους των διαρκείας), ήδη έχουν τσεκάρει τη θέση τους στο φαληρικό γήπεδο 27.000 φίλαθλοι των ερυθρόλευκων. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι η έδρα του Ολυμπιακού θα έχει πολύ κόσμο στον πρώτο επίσημο εφετινό εντός έδρας αγώνα.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι είναι άγνωστο πόσοι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να δώσουν το παρών σε μία περίοδο που ακόμη αρκετοί φίλαθλοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Συν τοις άλλοις, δεν έχει ακόμη βρεθεί κάποια λύση από το Κράτος, ώστε να μεταβιβάζονται τα εισιτήρια διαρκείας.

Ο Ολυμπιακός υπενθυμίζει τα εξής: "Για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να έχουν την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία θα προμηθεύονται καταβάλλοντας €15 ετησίως (ή 20€ για τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου των 100 χρόνων), ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» μέσω του www.olympiacossfp.gr. Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060 ή στο [email protected].

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ