ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του ο Ρόντινεϊ, έρχεται ο ατζέντης του

Ολυμπιακός: Κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του ο Ρόντινεϊ, έρχεται ο ατζέντης του
Ο Ροντινέι με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Ρόντινεϊ θέλουν να πορευτούν μαζί και τα επόμενα χρόνια και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα για την επέκταση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου

Ο Ρόντινεϊ αποτελεί έναν εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού και εκ των πρωταγωνιστών τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στην πειραϊκή ομάδα, διάστημα στο οποίο έχει 75 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και 10 ασίστ.

Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν την ησυχία τους με τον Βραζιλιάνο στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ενώ και ο ίδιος απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με αναφορές στη Βραζιλία, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο ατζέντης του Ρόντινεϊ για τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση της συνεργασίας του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο Ρόντινεϊ δέχτηκε αρκετές κρούσεις μέσα στο καλοκαίρι από συλλόγους της πατρίδας του, μεταξύ των οποίων, από την Μποταφόγκο και την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, ενώ είναι πάντα στο ραντάρ της πρώην ομάδας του Φλαμένγκο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ