MATCHCENTER

Φιλικά Εθνικών - Ποδόσφαιρο Ανδρών

Παγκόσμιο Κύπελλο - Προκριματικά Ευρώπης

Handball Premier

WTA Χερτογκενμπός, Ολλανδία Γυναίκες

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Ο Μανθάνο σφυρίζει στο Βελοντρόμ

Ο Χεσούς Χιλ Μανθάνο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ Eurokinissi

Ο Ισπανός Χεσούς Χιλ Μανθάνο είναι ο διαιτητής της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ (1/12, 22:00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μαρσέιγ (1/12, 22:00, Cosmote 2) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και διαιτητής στην αναμέτρηση του Βελοντρόμ θα είναι ο Χεσούς Χιλ Μανθάνο.

Ο 36χρονος Ισπανός είχε σφυρίξει το ματς των ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019, στο οποίο ο Δικέφαλος είχε πανηγυρίσει τη νίκη (3-1). Θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Άνχελ Νεβάδο και Χοσέ Ναράνχο.

VAR θα είναι ο Ρικάρντο ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα, ενώ AVAR ο Ινίγο Πριέτο. Επίσης Ισπανοί. Τέταρτος ο Ιταλός, Φάμπιο Μαρέσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ