ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Αραμπί στην κορυφή και Μαντί στον πάγκο κόντρα στη Λαμία

Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αγκιμπού Καμαρά
Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αγκιμπού Καμαρά EUROKINISSI SPORTS

Η ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο "Γ.Καραϊσκάκης" (15:00, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (15:00, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) με στόχο την (προσωρινή) διεύρυνση του +8 από τη δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ και η νίκη θα διευκολύνει το έργο του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς διατήρησε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που παρέταξε μεσοβδόμαδα απέναντι στον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Super League Interwetten, με τον Αραμπί να παραμένει στην κορυφή της επίθεσης έχοντας στηρίγματα τυς Λόπες και Μασούρα και τον Αγκιμπού Καμαρά να παίζει λίγο πιο μπροστά από το δίδυμο Μπουχαλάκη - Εμβιλά στον άξονα.

Σημειώνεται πως ο Μαντί Καμαρά είχε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό στο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο, με τον Μαρτίνς να τον συμπεριλαμβάνει μεν στην αποστολή του αγώνα με την Λαμία αλλά να τον αφήνει εκτός αρχικού σχήματος. Εκτός 20άδας έμεινε ο Κούντε.

Αναλυτικά η αρχική ενδεκάδα των ερυθρόλευκων αποτελείται από τους: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Λόπες και Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Μ. Καμαρά, Ονιεκούρου, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μπα, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ροντρίγκες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ