ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με δύο χιλιάδες φιλάθλους στο πλευρό του κόντρα στη Λαμία

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea
Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι εξασφάλισε δύο χιλιάδες εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τους φιλάθλους στο πλευρό του στην έδρα της Λαμίας για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι εξασφάλισαν δύο χιλιάδες εισιτήρια, τα οποία μπορούν να προμηθευθούν μόνο ηλεκτρονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-2025 απέναντι στη Λαμία, που θα διεξαχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 19:30, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής:

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε 2.000 εισιτήρια και η διάθεσή τους έχει ήδη ξεκινήσει. Οι φίλοι της ομάδας μας πατώντας ΕΔΩ θα μπορούν να προμηθεύθονται ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους, τα οποία αντιστοιχούν στις Θύρες 8, 9, 10, 11, 12 και 13. Η τιμή τους είναι 30€.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ