ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Παπακανέλλο η αποστολή των ερυθρόλευκων για την πρεμιέρα τους στο Youth League

Ο Αντώνης Παπακανέλλος
Ο Αντώνης Παπακανέλλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την αποστολή για την πρεμιέρα του στο Youth League απέναντι στην Τάλινα Καλέβ (23/3, 17:00) στον Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στην Τάλινα Καλέβ στον Ρέντη (23/3, 17:00) για τη δεύτερη φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League.

Οι κάτοχοι της διοργάνωσης προπονήθηκαν την Τρίτη (22/10) στον Ρέντη και αμέσως μετά ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Ρομέν Πιτό ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Αντώνης Παπακανέλλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αλαφάκης, Έξαρχος, Φίλης, Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Καρκατσάλης, Κουράκλης, Λιατσικούρας, Λίγδας, Μιχαηλίδης, Παναγάκος, Παπακανέλλος, Πλειώνης, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Ρολάκης, Σιώζιος, Στάντζος, Τουφάκης, Γιουσούφ.

"Να επιβάλουμε το παιχνίδι μας"

Στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ρομέν Πιτό ανέφερε πως: "Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να υπάρχει η συναισθηματική διαχείριση του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της χρονιάς. Είναι στο χέρι μας να επιδείξουμε μεγάλη μαεστρία στην τακτική και τεχνική για να επιβάλουμε το παιχνίδι μας.

Θα πρέπει επίσης να μπορούμε να ασκούμε μεγάλη πίεση στον αντίπαλό μας για να τον αποτρέψουμε από το να τροφοδοτήσουν την επίθεσή τους, που θα είναι αποτελεσματική αν αποκτήσει ταχύτητα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ YOUTH LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ