ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Διαπραγματεύσεις μεταξύ Ντεμίρσπορ και ερυθρόλευκων για τον Γιουσούφ Σάρι, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Ο Γιουσούφ Σάρι
Ο Γιουσούφ Σάρι CREDIT: ANP/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Την περίπτωση του Γιουσούφ Σάρι της Άδανα Ντεμίρσπορ για τον Ολυμπιακό φέρνουν ξανά οι Τούρκοι, καθώς ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου αναφέρει ότι οι "ερυθρόλευκοι" διαπραγματεύονται την απόκτησή του.

Μεταξύ των μεταγραφικών αναζητήσεων του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής είναι και η απόκτηση εξτρέμ, με ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα να είναι αυτό του Γιουσούφ Σάρι.

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει με ανάρτησή του στο Χ ο δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, αναφέροντας ότι οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Άδανα Ντεμίρσπορ, που ανήκει ο παίκτης, για τον οποίο με βάσει το ρεπορτάζ του Τούρκου ενδιαφέρθηκαν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Ο Σάρι ολοκλήρωσε τη σεζόν με 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ και 10 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Μαρσέιγ, Κλερμόν, Ρίζερσπορ και Τράμπζονσπορ.

Έχει τέσσερις συμμετοχές με την εθνική Τουρκίας, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 5.500.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ