ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Έτοιμος να πάρει τον Αθανασίου από τον Ατρόμητο

Ο Νίκος Αθανασίου
Ο Νίκος Αθανασίου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες, προχωρά στη μεταγραφή του Έλληνα αριστερού μπακ του Ατρομήτου, Νίκο Αθανασίου.

Ο Ολυμπιακός "σκανάρει" όχι μόνο τη διεθνή, αλλά και την εγχώρια αγορά και ετοιμάζεται να κλείσει τον Νίκο Αθανασίου, ο οποίος βρέθηκε μία ανάσα από την πειραϊκή ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στη μεταγραφή του αριστερού μπακ του Ατρομήτου, ενώ κοιτούν και άλλες περιπτώσεις παικτών από την ελληνική αγορά.

Σε ό,τι αφορά τον Αθανασίου, δεν έχει ξεκαθαρίσει για την ώρα, εάν ο παίκτης θα ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο ή θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου μέχρι τον Μάιο και έπειτα θα ενταχθεί στους "ερυθρόλευκους".

Είναι κάτι που θα προκύψει, εφόσον κλείσει πρώτα ο ποδοσφαιριστής και πέσουν οι υπογραφές. Υπενθμίζεται, ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στη διάθεσή του για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Φρανσίσκο Ορτέγκα και τον Απόστολο Αποστολόπουλο.

Ο Αθανασίου αποτελεί βασική επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία στην θέση του αριστερού μπακ, έχοντας ξεκινήσει στην ενδεκάδα και στα επτά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μετράει έξι 90λεπτα, ενώ στο ματς με τη Λαμία που έπαιξε 80΄ σκόραρε το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Επίσης, ήταν βασικός στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Betsson εναντίον του Λεβαδειακού, στο οποίο είχε την ασίστ στο δεύτερο τέρμα του Μπάκου (79΄) με το οποίο κέρδισε ο Ατρόμητος.

Ο 23χρονος Έλληνας αμυντικός έχει συνολικά 41 συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ με την φανέλα του Ατρομήτου, άλλα 40 παιχνίδια και πέντε τέρματα με την Κ19 της ομάδας του Περιστερίου και άλλα 20 ματς με τη Νίκη Βόλου στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός το 2022.

Ο Αθανασίου σε επτά αγώνες στο πρωτάθλημα έχει συνολικά 621 λεπτά συμμετοχής, ένα γκολ, 75 επαφές με την μπάλα ανά παιχνίδι, 16,1 πάσες στην άμυνα και 17,3 προς την επίθεση, 0,9 πάσες – "κλειδιά", τρεις μακρινές μπαλιές, 1,4 ακριβείς σέντρες, μία ντρίμπλα, 1,1 κλεψίματα, 2,3 τάκλιν, 5,4 κερδισμένες μονομαχίες και 1,6 κερδισμένα φάουλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ