ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η απάντηση του Φορτούνη, τελειώνει άμεσα του Ελ Κααμπί

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την υπόθεση Μασούρα και πλέον σειρά παίρνουν αυτές του Κώστα Φορτούνη και του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλη στο Show Must Go On.

Ο Ολυμπιακός έχει τρέξει τα ζητήματα, που αφορούν την παραμονή των Φορτούνη και Ελ Κααμπί στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης στο Show Must Go On, για τον αρχηγό του Ολυμπιακού έχουν γίνει όλα τα ραντεβού με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και έχει γίνει γνωστή η προσφορά του Ολυμπιακού στον 32χρονο μεσοεπιθετικό.

Πλέον περιμένουν την απάντησή του, καθώς ο Φορτούνης έχει δεχθεί επίσης προτάσεις από ομάδες της Αραβίας, όπως την Ελ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, αλλά και από το MLS και συγκεκριμένα τη Σικάγο Φάιρ, του Φρανκ Κλόπας.

Ως προς τον Ελ Κααμπί, ο εκπρόσωπος του Μαροκινού φορ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που έχουν προσφέρει στον πελάτη του ένα ιλιγγιώδες ποσό για τα ελληνικά δεδομένα.

Μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει άμεσα και ο Ελ Κααμπί θα γυρίσει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ