ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Φενέρ πιέζει τον Ελ Κααμπί, τηλεφώνημα του Μουρίνιο στον Μαροκινό φορ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Φενέρ πιέζει τον Ελ Κααμπί, τηλεφώνημα του Μουρίνιο στον Μαροκινό φορ
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πανηγυρίζει το τρίτο του γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα INTIME SPORTS

Η πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η διορία που έδωσαν οι Τούρκοι στον Μαροκινό για να απαντήσει, το τηλεφώνημα του Ζοσέ Μουρίνιο και το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει ο επιθετικός του Ολυμπιακού από Σαουδαραβικούς συλλόγους.

Το σίριαλ της παραμονής ή μη του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό καλά κρατεί. Νεότερη ανάρτηση του Βέλγου δημοσιογράφου, Σάτσα Ταβολιέρι, στο X (πρώην Twitter) αναφέρει ότι η Φενέρμπαχτσε έδωσε διορία μίας εβδομάδας στον Μαροκινό για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Όπως έχει αναφερθεί, οι Τούρκοι διαρρέουν ότι η Φενέρ προσφέρει στον επιθετικό των "ερυθρόλευκων" συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές 2.000.000 ευρώ και άλλο 1.000.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

Την ίδια ώρα, η τουρκική ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημά της τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έχει το ηχηρό διαπραγματευτικό "όπλο" που ακούει στο όνομα Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τον Ταβολιέρι, κάλεσε τηλεφωνικά ο ίδιος τον Ελ Κααμπί για να του μεταφέρει την πρόθεσή του να συνεργαστούν, ενώ τις τελευταίες ημέρες στο κόλπο της απόκτησης του πρώτου σκόρερ του Conference League και δεύτερου της Stoiximan Super League με 11 και 18 γκολ αντιστοίχως, έχουν μπει ομάδες από τη Σαουδική Αραβία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ