ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Φιορεντίνα είπε "όχι" στους ερυθρόλευκους για τον Κουαμέ σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Φιορεντίνα είπε "όχι" στους ερυθρόλευκους για τον Κουαμέ σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ανάρτηση Ιταλού δημοσιογράφου ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα της Φιορεντίνα για τον Κριστιάν Κουαμέ, έναν από τους καλύτερους παίκτες στο ρόστερ των Βιόλα.

Ο Κριστιάν Κουαμέ ήταν από τους ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα που διακρίθηκαν στον ιστορικό τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με ανάρτηση του ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα οι δύο αντίπαλοι στην OPAP Arena τα... είπαν εκ νέου, αυτή τη φορά σε μεταγραφικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερθέντας ρεπόρτερ αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν προσφορά στους Βιόλα για τον Κριστιάν Κουαμέ με τους Ιταλούς να λένε "όχι". Μάλιστα, ο Κουαμέ σύμφωνα πάντα με τον Σίρα αναμένεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα της Φλορεντίας (σ.σ. το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του '25).

Ο Κριστιαν Κουαμέ είναι ένας 26χρονος Ιβοριανός με ιταλικό διαβατήριο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός, κυρίως αριστερά με ανάποδο πότι. Είναι 30 φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ το συμβόλαιό του με την Φιορεντίνα εκπνέει το 2025.

Η Φιορεντίνα τον Ιανουάριο του 2020 τον είχα δανειστεί από την Τζένοα πληρώνοντας 1.000.000 ευρώ και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς τον αγόρασε πληρώνοντας άλλα 15.500.000 ευρώ. Το '21 τον είχε δανείσει για μία σεζόν στην Άντερλεχτ και από εκεί και έπειτα ο Κουαμέ είναι αμετάθετος από την ομάδα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ