ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός, ο Κάρμο ξανά στα ερυθρόλευκα

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός, ο Κάρμο ξανά στα ερυθρόλευκα
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα πολύ μεγάλο deal και οι ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους τον Ντάβιντ Κάρμο. Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε τον δανεισμό του στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός έκανε πραγματικότητα μία πολύ μεγάλη κίνηση. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την παραμονή του Ντάβιντ Κάρμο, με τον Ανγκολέζο κεντρικό αμυντικό να φορά τη φανέλα των Πειραιωτών και τη νέα σεζόν.

Στα μέσα του καλοκαιριού ο Κάρμο είχε επιλέξει την παραμονή του στην Πόρτο. Ωστόσο, δεν μπήκε ποτέ στα πλάνα των δράκων, έτσι ο Ολυμπιακός βρήκε την "χαραμάδα" και τον έφερε ξανά στην Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι τον αποκτούν με μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ, η οποία επίσης ανακοίνωσε την απόκτησή του, με τον Ανγκολέζο στόπερ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είχε δοθεί δανεικός από την Πόρτο στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Ο Κάρμο ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση του Conference League, ενώ συνολικά είχε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το deal της Νότιγχαμ με την Πόρτο είναι για 11.000.000 ευρώ συν 4.000.000 μπόνους, ενώ οι δράκοι διατηρούν και 10% ποσοστό μεταπώλησης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ