ΠΟΡΤΟ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Πόρτο ίσως αναγκαστεί να πουλήσει τον Κάρμο λόγω FFP, σύμφωνα με την A Bola

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  - . (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - . (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Πορτογάλοι φέρνουν νέα δεδομένα στο φως αναφορικά με τον Νταβίντ Κάρμο (αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές), καθώς η Πόρτο ενδέχεται να αναγκαστεί να παραχωρήσει τον Ανγκολέζο στόπερ λόγω Financial Fair Play.

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τον Νταβίντ Κάρμο στο ρόστερ του με τον Ανγκολέζο κεντρικό αμυντικό να έχει επιστρέψει στην Πόρτο και να ενσωματώνεται στην προετοιμασία των δράκων για τη νέα σεζόν.

Η A Bola ωστόσο αναφέρει ότι ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός ενδέχεται να παραχωρηθεί από τους Πορτογάλους λόγω Financial Fair Play. Ο πρόεδρος του κλαμπ, Αντρέ Βίλας Μπόας, είχε συνάντηση με ανθρώπους της UEFA γι' αυτό το ζήτημα ώστε να συζητήσουν τι μπορεί να γίνει για το μέλλον της Πόρτο, καθώς η κατάσταση που παρέλαβε είναι χαοτική.

Και εδώ έρχεται η περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο, καθώς και άλλων ποδοσφαιριστών, όπως οι Ντιόγκο Κόστα και Φρανσίσκο Κονσεϊσάο που λάμπουν στο Euro 2024, αλλά και τον Βεντέλ.

Η Πόρτο έχει ήδη πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.5 εκατομμυρίου ευρώ για το Financial Fair Play και έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εξόδου στην Ευρώπη για ένα χρόνο με αναστολή. Η εν λόγω ποινή θα είναι ενεργοποιημένη για την τριετία 2025/28.

TAGS ΠΟΡΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ