ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Κλεισμένος ο Ντάνι Γκαρθία σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ο Ντάνι Γκαρθία
Ο Ντάνι Γκαρθία AP

Οι Ισπανοί με νέα δημοσιεύματα τους κάνουν λόγο για τη συμφωνία του Ντάνι Γκαρθία με τον Ολυμπιακό και θεωρούν "κλεισμένο" τον Βάσκο χαφ.

Ο Ντάνι Γκαρθία θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν σύμφωνα με τους Ισπανούς και την Τεάρτη (26/6) το πρωί υπήρξε νέο χτύπημα στο twitter από Ισπανό δημοσιογράφο που εμφανίζει κλεισμένο τον παίκτη από τους "ερυθρόλευκους".

Όπως έχουμε αναφέρει ο 34χρονος χαφ θα έρθει στην Ελλάδα με θερμή εισήγηση του Μεντιλίμπαρ, αλλά και τις ευλογίες του Ερνέστο Βαλβέρδε τον οποίο είχε προπονητή την τελευταία διετία στη Μπιλμπάο.

Ο Βάσκος χαφ είχε 195 συμμετοχές, ένα τέρμα και επτά ασίστ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ με εκείνη της Έιμπαρ είχε 223 αγώνες, τρία γκολ και πέντε ασίστ. Αγωνίστηκε επίσης στην δεύτερη ομάδα της Χετάφε (36 παιχνίδια) και στην Αλικάντε (29 ματς). Μόνο σε επίπεδο La Liga μετράει πάνω από 300 συμμετοχές στην καριέρα του (συγκεκριμένα, έχει 303, τρία τέρματα και εννέα ασίστ) και η εμπειρία του και η ποιότητά του θα βοηθήσουν την πειραϊκή ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ