ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοντά στην απόκτηση του Ελ Κααμπί

Ο Αγιούμπ ελ Κααμπί του Μαρόκου σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με το Ιράν για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στο "Πετρόβσκι", Αγία Πετρούπολη | Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018
Ο Αγιούμπ ελ Κααμπί του Μαρόκου σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με το Ιράν για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στο "Πετρόβσκι", Αγία Πετρούπολη | Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 © 2018/DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 30χρονου Μαροκινού επιθετικού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαντ.

Ο Ολυμπιακός είναι σε μεταγραφικό ντεμαράζ, καθώς μετά τις μεταγραφές του Τζάκσον Πορόσο και του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, την οποία σάς αποκάλυψε το SPORT24, είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του 30χρονου Μαροκινού διεθνούς επιθετικού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Κααμπί αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αλ Σαντ του Κατάρ, από την οποία όμως έμεινε ελεύθερος. Οι ερυθρόλευκοι είναι σε προχωρημένες επαφές ώστε να τον φέρουν στη χώρα μας και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Κααμπί είναι διεθνής 36 φορές με την εθνική Μαρόκου, έχοντας σκοράρει 20 γκολ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Κίνας και του Μαρόκου, ενώ πριν την Αλ Σαντ είχε αγωνιστεί για περίπου μια διετία στην τουρκική Χατάισπορ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ