ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Μια ανάσα από τον Βέλντε

Ο Κρίστοφερ Βέλντε
Ο Κρίστοφερ Βέλντε 2022 ADAM NURKIEWICZ/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε από τη Λεχ Πόζναν, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Μία ανάσα από τον Κρίστοφερ Βέλντε (1,79 μ.) βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Νορβηγό εξτρέμ από τη Λεχ Πόζναν, που θα πάρει 4 εκατ. ευρώ συν 500.000 σε μπόνους.

Το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι όροι στο συμβόλαιο του 23χρονου, που αναμένεται να υπογράψει με τους Πειραιώτες για τρία ή τέσσερα χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο Βέλντε, ο οποίος σε 1,5 περίπου μήνα θα κλείσει τα 24 του χρόνια, παρακολουθείται από τους ερυθρολεύκους εδώ και τουλάχιστον ενάμιση χρόνο, με την περίπτωσή του να πέφτει για πρώτη φορά στο τραπέζι του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Λεχ Πόζναν έως τον Δεκέμβριο του 2025 και προέρχεται από σπουδαία περίοδο όπου σε 39 συμμετοχές είχε 13 γκολ και 5 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τη σεζόν 2022-23, ο νεαρός επιθετικός έπαιξε σε 38 ματς σε πρωτάθλημα και Conference League, με απολογισμό 13 γκολ και τέσσερις ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο έχει 216 παιχνίδια, 56 γκολ και 37 ασίστ.

Ο Σκανδιναβός ποδοσφαιριστής είναι γρήγορος, με καλή τεχνική κατάρτιση, εξαιρετική ντρίμπλα, καλή μακρινή πάσα και ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Παλαιότερα είχε χρησιμοποιηθεί επίσης στις θέσεις του σέντερ φορ, του περιφερειακού επιθετικού και του κεντρικού χαφ, αλλά εκεί που αποδίδει καλύτερα είναι ως εξτρέμ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ