ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Αμπουμπακάρ αντικαταστάτης του Ελ Κααμπί αν αποχωρήσει, σύμφωνα με τους Τούρκους

Cameroon's Vincent Aboubakar celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup group G soccer match between Cameroon and Serbia, at the Al Janoub Stadium in Al Wakrah, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Βενσάν Αμπουμπακάρ @ 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Βενσάν Αμπουμπακάρ προορίζεται στον Ολυμπιακό για αντικαταστάτης του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αν φυσικά ο Μαροκινός αποχωρήσει από τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός δίνει τη μάχη του για να διατηρήσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο ρόστερ του, ωστόσο προετοιμάζεται και για τον διάδοχό του αν ο Μαροκινός επιθετικός αποφασίσει να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Σε αυτό το πλαίσιο στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Βενσάν Αμπουμπακάρ προορίζεται για αντικαταστάτης του, αν ο Ελ Κααμπί αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος Καμερουνένος επιθετικός ανήκει στην Μπεσίκτας και έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Ωστόσο ο Αμπουμπακάρ είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της Μπεσίκτας, επομένως η κίνησή του θα είναι πιο εύκολη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ