ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Γιαζιτσί υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Γιαζιτσί υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί έφτασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/9) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το deal με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ολυμπιακός θα προσθέσει στη φαρέτρα του ένα ακόμη ισχυρό όπλο, καθώς έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Γιουσούφ Γιαζιτσί, και μέσα στις επόμενες ώρες θα να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο 27χρονος επιθετικός μέσος (ύψος 1.83 μ.) έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/9) για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας είχε κάνει λόγο και ο Αντώνης Οικονομίδης το πρωί του Σαββάτου σε ρεπορτάζ του SPORT24 (είχε αναφερθεί σε όλο το χρονικό μέχρι να σημειωθεί το deal) ενώ και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε τον χρονικό ορίζοντα της συμφωνίας, υποστηρίζοντας πως"ο Γιουσούφ Γιαζιτσί αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό μετά από το ναυάγιο της συμφωνίας με τον Ουνάς".

Σημειώνεται ότι ο Γιαζιτσί έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ και έκτοτε παρέμεινε χωρίς ομάδα. Η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt είναι δέκα εκατομμύρια ευρώ. Ο Γιαζιτσί παίζει κατά κύριο λόγο στο "δέκα", ενώ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ αλλά και στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Τράμπζονσπορ, από τις ακαδημίες της μέχρι και την πρώτη ομάδα, ενώ αγωνίστηκε και με δανεισμό από τη Λιλ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ