ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Κάρμο εκτός αποστολής για το ματς της Πόρτο με την Ρίο Άβε

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Κάρμο εκτός αποστολής για το ματς της Πόρτο με την Ρίο Άβε
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ντάβιντ Κάρμο, με τον προπονητή της Πόρτο να ανακοινώνει πως ο Ανγκολέζος αμυντικός είναι εκτός αποστολής για το ματς των δράκων με τη Ρίο Άβε το Σάββατο (24/8).

Ο Ντάβιντ Κάρμο προβάρει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πλέον, απομένουν να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την Πόρτο, ώστε να κλειδώσει και τυπικά η επιστροφή του Ανγκολέζου κεντρικού αμυντικού στην Ελλάδα.

Ο προπονητής της Πόρτο, Βίτορ Μπρούνο, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, εάν ο Κάρμο θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα κόντρα στη Ρίο Άβε, με εκείνον να απαντάει: "Δεν είναι στη λίστα εκείνων που κλήθηκαν για το παιχνίδι".

Αυτήν την στιγμή αναζητείται η τελική φόρμουλα της συμφωνίας, με τον Ολυμπιακό να έχει φτάσει την προσφορά του στα 11.000.000 ευρώ συν 4.000.000 ευρώ μπόνους Ο Κάρμο από την πλευρά του αναμένεται να υπογράψει τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο, με την Πόρτο να διατηρεί ποσοστό 10%.

Θυμίζουμε πως η Πόρτο είχε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες, ότι κανένας ποδοσφαιριστής της δεν αποχωρεί πριν από το ματς με τη Ρίο Άβε. Ωστόσο, στην περίπτωση του Κάρμο, ο παίκτης δεν θα είναι παρών στο ματς.

Υπενθυμίζεται, ότι την προηγούμενη αγωνιστική, ο Κάρμο ήταν στην αποστολή της Πόρτο για το παιχνίδι με τη Σάντα Κλάρα, αλλά έμεινε στον πάγκο. Τώρα δεν μπαίνει καν στις επιλογές του Βίτορ Μπρούνο, εξέλιξη ασφαλώς που ενισχύει τις πληροφορίες ότι η μεταγραφή του 25χρονου στόπερ στον Ολυμπιακό, βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ