ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Κάρμο περνάει ιατρικά, ανακοινώνεται και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Κάρμο περνάει ιατρικά, ανακοινώνεται και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ
EUROKINISSI

Ο Νταβίντ Κάρμο έφτασε στην Ελλάδα, περνάει από ιατρικές εξετάσεις, ανακοινώνεται και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Νταβίντ Κάρμο προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα. Ο 25χρονος υψηλόσωμος στόπερ (1.96μ ύψος) αναμένεται να περάσει εντός της ημέρας από ιατρικές εξετάσεις, να ανακοινωθεί και στη συνέχεια να τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Μάλιστα, το πιθανότερο είναι πως θα δώσει το παρών και στην απογευματινή προπόνηση των ερυθρολεύκων. Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 15 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα μπόνους, ενώ ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Φαμπίτσιο Ρομάνο, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο. Το deal ανάμεσα στην Πόρτο και στους Άγγλους έκλεισε στα 11.000.000 ευρώ, με το ποσό των 4.000.000 ευρώ να προστίθεται στη συμφωνία ως μπόνους επίτευξης στόχων, προς επιβεβαίωση των Πορτογαλικών ΜΜΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ