ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: "Ο Κοβάτσεβιτς με ρώτησε για τον Ζαχά και ακόμη έναν παίκτη της Γαλατά", αποκάλυψε ο Νιχάτ

Ο Βίλφριντ Ζαχά
Ο Βίλφριντ Ζαχά 2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Στην αποκάλυψη πως ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς κοιτάζει για λογαριασμό του Ολυμπιακού δύο παίκτες από την Γαλατάσαραϊ, με έναν εξ αυτών να είναι ο Βιλφρίντ Ζαχά, προχώρησε ο παλαίμαχος Τούρκος ποδοσφαιριστής, Νιχάτ Καβεχτσί.

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς ξέρει άριστα τον Νιχάτ Καβεχτσί από τη συνύπαρξή τους στην Σοσιεδάδ από το 2002 μέχρι το 2006 όταν ήταν αμφότεροι ποδοσφαιριστές, και φαίνεται πως αρκετά χρόνια μετά θέλησε να "εκμεταλλευτεί" την γνωριμία αυτή για μεταγραφικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθεί η ομάδα του Ολυμπιακού λίγο πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού, με τον Τούρκο παλαίμαχο άσο και νυν σχολιαστή στην τουρκική τηλεόραση να αποκαλύπτει πως ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρολεύκων τον πήρε τηλέφωνο για να συγκεντρώσει πληροφορίες για δύο ποδοσφαιριστές της Γαλατάσαραϊ.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού έδωσε στη δημοσιότητα το ένα όνομα, λέγοντας πως ο Κοβάτσεβιτς τον ρώτησε για τον Βιλφρίντ Ζαχά, ενώ όσον αφορά στον έτερο παίκτη που κέντρισε το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, υποστήριξε πως είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Σημειώνεται πως ο 31χρονος Ζαχά, έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στην Premier League τόσο με την Κρίσταλ Πάλας (ομάδα στην οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστός) όσο και στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κάρντιφ, ενώ το καλοκαίρι του 2023 μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ.

Στην πρώτη του δε σεζόν στη γειτονική χώρα, ο Ιβοριανός διεθνής εξτρέμ μέτρησε 42 συμμετοχές με τη φανέλα της "Τσιμ Μπομ" σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 10 γκολ και 5 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ