ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Συμφωνία με Άρη για Μαντσίνι

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι
Ο Ντανιέλ Μαντσίνι INTIME SPORTS

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι είναι αρκετά πιθανό πλέον να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της σεζόν, αφού έχει ήδη προκύψει συμφωνία για τη μεταγραφή του από τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσής του ενόψει του δεύτερου μισού της τρέχουσας σεζόν και η επόμενη προσθήκη, μετά από εκεί που προηγήθηκε με τον Βραζιλιάνο Ροντινέι, αναμένεται να είναι αυτή του Ντανιέλ Μαντσίνι.

Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν ήδη με τον Άρη για τον τρόπο μετακίνησης του ποδοσφαιριστή από τη Θεσσαλονίκη στον Πειραιά και πλέον περιμένουν το οριστικό "ναι" του ίδιου για να προχωρήσουν τις σχετικές διαδικασίες ολοκλήρωσης της μεταγραφής.

Εντός της ημέρας αναμένονται περισσότερες εξελίξεις επί της υπόθεσης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα απαντήσει καταφατικά και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Από τον Άρη θέλησαν να καταλαγιάσουν τον θόρυβο, προτιμώντας να τηρήσουν μετριοπαθή στάση ως το τελικό στάδιο. Επιβεβαίωσαν πάντως την πρόταση του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

Ο 26χρονος Μαντσίνι είχε αποκτηθεί από τον Άρη το 2019 και σε αυτά τα 3,5 χρόνια μέτρησε 114 συμμετοχές, 13 γκολ και 15 ασίστ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια κι έχει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, όντας ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν οι σχέσεις του Μαντσίνι με τον Άρη διαταράχθηκαν, όμως στη διακοπή του Μουντιάλ οι δύο πλευρές έριξαν νερό στο κρασί τους και ο Αργεντινός επέστρεψε στις προπονήσεις. Μάλιστα, αγωνίστηκε κανονικά απέναντι στον Λεβαδειακό την Τετάρτη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ