ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Νάστασιτς εξετάζεται από τους Πειραιώτες

Serbia's Matija Nastasic during the international friendly soccer match between Serbia and Nigeria at The Hive Stadium in London, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Ο Ματίγια Νάστασιτς @ 2018 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού μετά το οριστικό ναυάγιο με τον Νταβίντ Κάρμο και μια από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν στους Πειραιώτες είναι ο 31χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός Ματίγια Νάστασιτς, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης στο Show Must Go On.

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση ενός βασικού πυλώνα για το κέντρο της άμυνάς του, μετά την απόφαση του Νταβίντ Κάρμο να συνεχίσει στην Πόρτο και να διεκδικήσει μια θέση βασικού στους δράκους.

Στους Πειραιώτες έχουν προταθεί πολλά ονόματα τα οποία εξετάζονται από τους διοικούντες την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Στο προσκήνιο επανήλθε το όνομα του Λέο Περέιρα, που είχε απασχολήσει και πέρυσι τους ερυθρόλευκους, ενώ άλλη μια περίπτωση που προτάθηκε είναι του Ματίγια Νάστασιτς, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης στο Show Must Go On.

Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα και είναι μια περίπτωση που γνωρίζει ο Μεντιλίμπαρ από τη θητεία του στη La Liga, όπως και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην ομοσπονδία της Σερβίας όταν ο Νάστασιτς αγωνιζόταν με τα χρώματα της χώρας.

Πάντως αυτά δεν είναι τα μοναδικά ονόματα που απασχολούν τους ερυθρόλευκους, καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι ακόμα πιο δυνατές περιπτώσεις αμυντικών.

Προφανώς αυτό έχει να κάνει και με το στάτους που είχε ο Κάρμο στους Πειραιώτες, καθώς ο Αγκολέζος κεντρικός αμυντικός ήταν ο άνθρωπος που ανέβασε δυναμικά την ποιότητα στην αμυντική γραμμή έχοντας ως συμπαραστάτες τους Ρέτσο και Ντόη, με αποτέλεσμα να φτάσουν μέχρι και την κατάκτηση του Conference League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ