ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Ντάνι Γκαρθία επίσημα στα ερυθρόλευκα

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Ντάνι Γκαρθία επίσημα στα ερυθρόλευκα
OLYMPIACOS FC

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ισπανού μέσου, Ντάνι Γκαρθία.

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, επισημοποιώντας την απόκτηση του Ντάνι Γκαρθία. Το πρωί της Παρασκευής (5/7) οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 34χρονου Ισπανού μέσου.

Ο Γκαρθία έφτασε στον Ολυμπιακό με τις ευλογίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Είχε αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Αθλέτικ και ουσιαστικά θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βιθέντε Ιμπόρα.

Από τους Βάσκους αποχώρησε με 195 συμμετοχές, ένα τέρμα και επτά ασίστ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ με εκείνη της Έιμπαρ είχε 223 αγώνες, τρία γκολ και πέντε ασίστ. Αγωνίστηκε επίσης στην δεύτερη ομάδα της Χετάφε (36 παιχνίδια) και στην Αλικάντε (29 ματς).

Μόνο σε επίπεδο La Liga μετράει πάνω από 300 συμμετοχές στην καριέρα του (συγκεκριμένα, έχει 303, τρία τέρματα και εννέα ασίστ) και η εμπειρία του και η ποιότητά του θα βοηθήσουν την πειραϊκή ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού μέσου, Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1990, στην πόλη Zumarraga της Χώρας των Βάσκων.

Προέρχεται από την Athletic Bilbao, με την οποία για έξι σεζόν πραγματοποίησε 195 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 166 στη La Liga, κατακτώντας το Super Cup Ισπανίας (20/21) και το Copa del Rey (23/24).

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της Real Sociedad, στην οποία υπέγραψε το 2012, αφού νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Alicante και Getafe.

Από τη Real Sociedad παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Eibar, στην οποία αγωνίστηκε για έξι σεζόν, με απολογισμό 223 συμμετοχές (οι 105 με προπονητή τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ), τρία γκολ και πέντε ασίστ.

Ντάνι, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ