ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: "Ο Ολιβέιρα πήρε 5,8 εκατομμύρια ευρώ από τη Γαλατασαράι και έλυσε το συμβόλαιό του", λένε οι Τούρκοι

Ολυμπιακός, μεταγραφές: "Ο Ολιβέιρα πήρε 5,8 εκατομμύρια ευρώ από τη Γαλατασαράι και έλυσε το συμβόλαιό του", λένε οι Τούρκοι

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πήρε αποζημίωση ύψους 5,8 εκατομμυρίων ευρώ και έλυσε τη συνεργασία του με τη Γαλατασαράι σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό. Λίγη ώρα αφότου είχε γίνει γνωστό πως ο Πορτογάλος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα για την αποζημίωσή του, δημοσίευμα από την Τουρκία ανέφερε πως βρέθηκε τελικά η λύση.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση Τούρκου δημοσιογράφου αναφέρεται πως ο Ολιβέιρα έλυσε το συμβόλαιό του με τη Γαλατασαράι και θα λάβει 5,8 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα συμφώνησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (4/9) με τον Ολυμπιακό και το πρωί της ίδιας ημέρας ήρθε στην Ελλάδα όπου πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και φαίνεται πως απομένουν μόνο τα τυπικά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Πορτογάλος κεντρικός μεσοεπιθετικός θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και θα δηλωθεί στην λίστα που θα στείλει απόψε ο Ολυμπιακός στην UEFA με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της League Phase του Europa League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ