ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Ζότα Σίλβα πήρε χρόνο συμμετοχής με τη Νότιγχαμ και "τελείωσε" για τους Πειραιώτες

Ο Ζότα Σίλβα στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ
Ο Ζότα Σίλβα στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνδέθηκε με τον Ζότα Σίλβα, ωστόσο ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πήρε χρόνο συμμετοχής με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και δεν μπορεί να συνεχίσει στους Πειραιώτες για φέτος.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε από το Σεν Μέρις, επικρατώντας της Σαουθάμπτον με 1-0 χάρη στο γκολ του Γκιμπς-Γουάιτ με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο να περνάει στο φινάλε του ματς ως αλλαγή τον Ζότα Σίλβα.

Ο 25χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε "παίξει" στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και ήταν από τους υποψήφιους εξτρέμ, που είχαν στη λίστα τους οι ερυθρόλευκοι, αν δεν προχωρήσει του Ποντένσε. Η περίπτωσή του ωστόσο "κάηκε" για την εφετινή, βάσει κανονισμών. Ο λόγος είναι γιατί ο Ζότα Σίλβα έπαιξε ένα παιχνίδι με την Γκιμαράες για τα προκριματικά του Conference League και σήμερα με τη Νότιγχαμ, όπου πέρασε αλλαγή στο 92'.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, δεν δικαιούται να παίξει σε τρίτη ομάδα φέτος. Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι στρέφονται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή τους στη θέση των εξτρέμ, ειδικά αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ποντένσε, που αποτελεί εξ αρχής προτεραιότητα στον σχεδιασμό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ