ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Άγγλοι στέλνουν τον Ομάρ Ρίτσαρντς στους ερυθρόλευκους

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς της Μπάγερν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βόλφσμπουργκ για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ομάρ Ρίτσαρντς της Μπάγερν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βόλφσμπουργκ για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 © 2021/ANDREAS SCHAAD/AP IMAGES

Σύμφωνα με δημοσιογράφους από την Αγγλία ο Ολυμπιακός εξετάζει τον δανεισμό του Ομάρ Ρίτσαρντς από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το όνομα του Ομάρ Ρίτσαρντς με τον Ολυμπιακό συνδέουν Άγγλοι δημοσιογράφοι. Ο 25χρονος αριστερός μπακ ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ ωστόσο ψάχνει να βρει χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό για ένα χρόνο με τους ερυθρόλευκους να αναζητούν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.

Αυτός είναι ο Ρίτσαρντς

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς έχει καταγωγή από την Τζαμάικα, αλλά αγγλική υπηκοότητα. Είναι 25 ετών και το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι τώρα καριέρας του το πέρασε στην Ρέντινγκ.

Ξεκίνησε από τι ακαδημίες της Φούλαμ και το 2013 αποκτήθηκε από την Ρέντινγκ. Έπειτα ακολούθησε όλη τη διαδρομή μέχρι την πρώτη ομάδα της οποία αποτέλεσε μέλος από το 2017 μέχρι και το 2021.

Τότε τον απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου με ελεύθερη μεταγραφή και το καλοκαίρι του 2022 τον απέκτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ δίνοντας 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

Από τότε μέχρι και σήμερα δεν αγωνίστηκε με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας αφού ήταν άτυχος. Ο 25χρονος αριστερός μπακ έσπασε το πόδι του.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 144 αγώνες και μετρά τέσσερα γκολ και άλλες τόσες ασίστ.

Ο Ρίτσαρντς με τη φανέλα της Ρέντινγκ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ