ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι επαφές με τον Ντράγκοβιτς και οι βραζιλιάνικες ομάδες που θέλουν τον Λιάνκο

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι επαφές με τον Ντράγκοβιτς και οι βραζιλιάνικες ομάδες που θέλουν τον Λιάνκο
@2021 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES/POOL PHOTO

ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς που επανήλθε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τους "ερυθρόλευκους" μάλιστα να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον παίκτη και η περίπτωση του Λιάνκο, που περιπλέκεται λόγω του ενδιαφέροντος από βραζιλιάνικες ομάδες.

Ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς βρίσκεται στο "μικροσκόπιο" του Ολυμπιακού και οι πληροφορίες από την Σερβία και την Αυστρία αναφέρουν πως υπάρχουν επαφές της πειραϊκής ομάδας με τη μεριά του ποδοσφαιριστή τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο Ντράγκοβιτς έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα και έχει δεχτεί προτάσεις από την Αούστρια Βιέννης και την Αντμίρα Βάκερ, ενώ δημοσιεύματα στην πατρίδα του έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Ρόμα.

Ο 33χρονος Αυστριακός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είναι κάτοχος σερβικού διαβατηρίου, είχε 40 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ με τον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν που τελείωσε.

Ο έμπειρος στόπερ αποτελεί γέννημα θρέμμα της Αούστρια Βιέννης και έχει αγωνιστεί επίσης στη Βασιλεία, στη Ντιναμό Κιέβου, στην Λεβερκούζεν και στην Λέστερ.

Η μεταγραφή του από τη Βασιλεία στην Ντιναμό Κιέβου το καλοκαίρι του 2013 είχε κοστίσει 10.000.000 και η μετακίνησή του από την ουκρανική ομάδα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν τον Αύγουστο του 2016 είχε ανέλθει στα 21.000.000 ευρώ.

Έντονος ο βραζιλιάνικος ανταγωνισμός για τον Λιάνκο

Από εκεί και πέρα, παραμένει ανοιχτή για τον Ολυμπιακό η υπόθεση απόκτησης του Λιάνκο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ανήκει στη Σαουθάμπτον με την οποία είναι σε επαφές οι "ερυθρόλευκοι" και την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Αλ Γκαράφα που έχει προπονητή τον Πέντρο Μαρτίνς.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου στόπερ έχουν δείξει η Ατλέτικο Μινειρο, η Μποταφόγκο, η Βάσκο ντα Γκάμα και η Κορίνθιανς, με τις δύο πρώτες ομάδες να εχουν καταθέσει προτάσεις στη Σαουθάμπτον.

Ο Λιάνκο, ο οποίος διαθέτει και αυτός σερβικό διαβατήριο, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Σάο Πάουλο, στην Τορίνο και στην Μπολόνια. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 159 συμμετοχές, έξι γκολ και τρεις ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ