ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Αλβανό χαφ Κέιντι Μπάρε, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Αλβανό χαφ Κέιντι Μπάρε, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο
Ο Κέιντι Μπάρε με τη φανέλα της εθνικής Αλβανίας @2024 AP IMAGES/JOAN MONFORT

Την περίπτωση του Κέιντι Μπάρε για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής κοιτάζει ο Ολυμπιακός, με τον Αλβανό χαφ να ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ και να μην προτίθεται να το ανανεώσει, όπως σημειώνει Ισπανός δημοσιογράφος.

Σε πολλά μέτωπα κινείται μεταγραφικά ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά την κατάκτηση του Conference League έχει την πολυτέλεια του χρόνου, όσον αφορά του παίκτες που θα αποκτήσει για να δυναμώσει το ρόστερ του.

Ένα ακόμα καινούργιο όνομα που παίζει για τους "ερυθρόλευκους" είναι αυτό του Κέιντι Μπάρε, όπως σημειώνει ο Ισπανός δημοσιογράφος Αρτούρο Ντίαζ.

Πρόκειται για Αλβανό διεθνή χαφ (29 εμφανίσεις με το εθνόσημο έχοντας πετύχει δύο τέρματα), ο οποίος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε βοήθησε την Εσπανιόλ να επιστρέψει στη La Liga, πραγματοποιώντας 42 συμμετοχές με απολογισμό τρεις ασίστ.

Στο παρελθόν ο Μπάρε έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού πριν ακολουθήσει καριέρα στην Ισπανία αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάλαγα, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Εσπανιόλ.

Σύμφωνα με τον Αρτούρο Ντίαζ, ο 26χρονος μέσος δεν προτίθενται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βαρκελώνης, ενώ την περίπτωσή τους εκτός από τους Πειραιώτες εξετάζει η Λεγανές και η Ράγιο Βαγιεκάνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ