ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι ερυθρόλευκοι ρώτησαν για τον Ρενάτο Σάντσες, σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο

Roma's Renato Sanches celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Roma and Empoli, at Rome's Olympic stadium, Sunday, Sept. 17, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's Renato Sanches celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Roma and Empoli, at Rome's Olympic stadium, Sunday, Sept. 17, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Γι' ακόμη μία φορά επανέρχεται το όνομα του Ρενάτο Σάντσες στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, με Γάλλο δημοσιογράφο να αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν πληροφορίες για τον Πορτογάλο μέσο.

Το όνομα του Ολυμπιακού γι' ακόμη μία φορά συνδέεται με τον Ρενάτο Σάντσες. Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Achille Ash, αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι μαζί με την Μπενφίκα και την Μπεσίκτας ρώτησαν πληροφορίες για τον Πορτογάλο μέσο, που ανήκει στην Παρί.

Το tweet τονίζει πως δεν είναι σίγουρο για το αν ο Ενρίκε θέλει να τον δώσει από τώρα, καθώς μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για μελλοντικές διαπραγματεύσεις.

Το συμβόλαιο του Σάντσες με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το 2027, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα 10-15 εκατομμύρια ευρώ.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρόμα, έχοντας 12 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ