ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οργιάζουν στην Τουρκία για τους ερυθρόλευκους και τον Ζίγιες που έσβησε όλες τις αναρτήσεις του με τη Γαλατασαράι

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οργιάζουν στην Τουρκία για τους ερυθρόλευκους και τον Ζίγιες που έσβησε όλες τις αναρτήσεις του με τη Γαλατασαράι
@2022 PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Ο Χακίμ Ζίγιες έσβησε από τους λογαριασμούς του στα social media όλες τις αναρτήσεις που έχουν σχέση με τη Γαλατασαράι και αμέσως στην Τουρκία κυκλοφόρησαν φήμες για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Απομένουν τρία εικοσιτετράωρα μέχρι ο Ολυμπιακός να δηλώσει στην UEFA τα ονόματα των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και οι προσπάθειες των ερυθρολεύκων να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους κορυφώνονται.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά φαίνεται πως έχουν χτυπήσει την πόρτα του Χακίμ Ζίγιες, ο οποίος παρουσιάζεται αποφασισμένος να φύγει από τη Γαλατασαράι. Την Κυριακή (1/9) μάλιστα, ο Μαροκινός διεθνής διέγραψε από τους λογαριασμούς του στα social media κάθε ανάρτηση που είχε σχέση με την τουρκική ομάδα.

Αμέσως είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετές αναφορές από την Τουρκία που κάνουν λόγο για ενδεχόμενη μεταγραφή του Ζίγιες στον Ολυμπιακό. Οι κάτοχοι του Conference League έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γαλατασαράι και δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα καταφέρει να αποδεσμευτεί ή εάν οι Τούρκοι θα τον πουλήσουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ