ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Για οριστική συμφωνία με Κλαμπ Μπριζ για την πώληση του Ζινκερνάγκελ γράφουν οι Βέλγοι

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στην προπόνηση του Ολυμπιακού
Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στην προπόνηση του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Βέλγικο δημοσίευμα τη Δευτέρα (31/7) υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Κλαμπ Μπριζ για την παραχώρηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Στην Κλαμπ Μπριζ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, σύμφωνα με το βέλγικο Nieuwsblad Sport, το οποίο αναφέρει έχει επέλθει οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρησή του.

Ο 28χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της βέλγικης ομάδας, Ρόνι Ντέιλα, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρυσι στη Σταντάρ Λιέγης.

Οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι η συμφωνία έκλεισε στα 3 εκατ. ευρώ και πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Δανός θα είναι για δύο χρονιά με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Δανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης καταγράφοντας 28 συμμετοχές, με απολογισμό 10 γκολ και δύο ασίστ.

Θυμίζουμε ότι ο Ζινκερνάγκελ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μαρτίνεθ, καθώς μετά την προετοιμασία ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός ομάδας τον 28χρονο, όπως και τον Ζίμερ Μπουτούτσι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ