ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ορτέγκα και Ρίτσαρντς αριστερά στην άμυνα, προς δανεισμό ο Ραμόν

Leverkusen's Amine Adli, left, challenges for the ball with Bayern's Omar Richards during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Sunday, Oct. 17, 2021. (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's Amine Adli, left, challenges for the ball with Bayern's Omar Richards during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Sunday, Oct. 17, 2021. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO / MARTIN MEISSNER

Ο Ολυμπιακός πάει για διπλό χτύπημα στη θέση του αριστερού μπακ με Φρανσίσκο Ορτέγκα και Ομάρ Ρίτσαρντς με τον Ραμόν να παραχωρείται δανεικός.

Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τον Φρανσίσκο Ορτέγκα για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ και, παράλληλα, κλείνει τον Ομάρ Ρίτσαρντς από την Νότιγχαμ Φόρεστ, με την μορφή δανεισμού, για να πλαισιώσει τον Αργεντινό στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Αυτό δημιουργεί ένα ντόμινο στα πλάγια της άμυνας, καθώς ο Ραμόν αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ενώ και ο Κίνι όλα δείχνουν ότι θα περάσει στο δεξί άκρο της άμυνας, πίσω από τον Ροντινέι.

Με την παρουσία των Ρόντινεϊ, Κίνι (δεξιά), Ορτέγκα και Ρίτσαρντς (αριστερά), ο Ολυμπιακός προχωράει σε σημαντική αναβάθμιση στα πλάγια της άμυνας του, σε σχέση με την τελευταία διετία.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση βασικών, τόσο σέντερ φορ όσο και εξτρέμ, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και ένας επιθετικός χαφ.

Αυτός είναι ο Ρίτσαρντς

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς έχει καταγωγή από την Τζαμάικα, αλλά αγγλική υπηκοότητα. Είναι 25 ετών και το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι τώρα καριέρας του το πέρασε στην Ρέντινγκ.

Ξεκίνησε από τι ακαδημίες της Φούλαμ και το 2013 αποκτήθηκε από την Ρέντινγκ. Έπειτα ακολούθησε όλη τη διαδρομή μέχρι την πρώτη ομάδα της οποία αποτέλεσε μέλος από το 2017 μέχρι και το 2021.

Τότε τον απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου με ελεύθερη μεταγραφή και το καλοκαίρι του 2022 τον απέκτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ δίνοντας 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

Από τότε μέχρι και σήμερα δεν αγωνίστηκε με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας αφού ήταν άτυχος. Ο 25χρονος αριστερός μπακ έσπασε το πόδι του.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 144 αγώνες και μετρά τέσσερα γκολ και άλλες τόσες ασίστ.

Ο Ρίτσαρντς με τη φανέλα της Ρέντινγκ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ