CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Όταν ο Σέρτζιο Ολιβέιρα γκρέμισε τα όνειρα του Ρονάλντο για Champions League με τη Γιουβέντους

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Όταν ο Σέρτζιο Ολιβέιρα γκρέμισε τα όνειρα του Ρονάλντο για Champions League με τη Γιουβέντους
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και το SPORT24 κάνει αναδρομή στο - προ τριετίας - παιχνίδι της Πόρτο με τη Γιουβέντους, όπου ο Πορτογάλος χαφ στέρησε την πρόκριση στους 8 του Champions League από την ομάδα του Ρονάλντο.

Ο Ολυμπιακός ντύνει στα ερυθρόλευκα τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο χαφ να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια, όταν είχε αγωνιστεί για ένα εξάμηνο ως δανεικός από την Πόρτο στον ΠΑΟΚ.

Το SPORT24 κάνει αναδρομή στο 2021 και τη ρεβάνς της φάσης των 16 του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Πόρτο.

Τότε, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είχε σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην παράταση και είχε δώσει το εισιτήριο της οκτάδας στην ομάδα του, πετώντας εκτός συνέχειας εκείνη του Ρονάλντο.

Η Πόρτο είχε κερδίσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της και η Γιουβέντους ισοφάρισε εκείνο το σκορ, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Εκεί ο Ολιβέιρα έγραψε το 2-2, με τους Ιταλούς να βρίσκουν εκ νέου δίχτυα για το 3-2, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Θυμηθείτε εδώ το γκολ του Ολιβέιρα:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΡΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ