ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πιέζει για την απόκτηση του Όρτα, τι ισχύει για Χορδάν, Μεϊτέ, Μπάρε

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει την Μπράγκα για την απόκτηση του Αντρέ Όρτα με κανονική μεταγραφή. Η υπόθεση του Πορτογάλου μέσου θα κρίνει εν πολλοίς τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα για να κάνει δικό του τον Αντρέ Όρτα και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού την παραμονή του Όρτα, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία των ερυθρόλευκων μέχρι την κατάκτηση του Conference League, ωστόσο οι Πορτογάλοι είναι σκληροί διαπραγματευτές και επιμένουν στην οψιόν των 6 εκατ. ευρώ.

Ο Βάσκος τεχνικός επιθυμεί να έχει την πεντάδα Έσε, Τσικίνιο, Στάμενιτς, Γκαρθία και Όρτα στους χαφ. Αν λοιπόν το θέμα του Πορτογάλου άσου κλείσει θετικά, τότε θα ολοκληρωθεί και το παζλ στη μεσαία γραμμή. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχουν ασφαλώς εναλλακτικές λύσεις. Σημειώνεται, ότι ο Στάμενιτς και ο Γκαρθία αντικατέστησαν επί της ουσίας τον Ιμπόρα και τον Καρβάλιο που αποχώρησαν.

Τα δεδομένα για Χορδάν, Μεϊτέ και Μπάρε

Στην Ισπανία λοιπόν, εξακολουθούν να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση, είτε του Χοάν Χορδάν της Σεβίλλης τον οποίο γνωρίζει καλά ο Μεντιλίμπαρ από τη θητεία του στην ομάδα της Ανδαλουσίας, είτε του Κέιντι Μπάρε που έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε την περίπτωση του Μεϊτέ, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα και αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί και τις τρεις υποθέσεις, έχοντας κάνει μάλιστα κίνηση για δύο από αυτούς. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο, διότι προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση του Όρτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ