ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Προ των πυλών ο Βέλντε, τα δεδομένα για τον Ρότσα και τον Ζοακίμ

Ο Κρίστοφερ Βέλντε με τη φανέλα της Λεχ Πόζναν σε αγώνα κόντρα στην Βιγιαρεάλ για το Conference League | 3 Νοεμβρίου 2022
Ο Κρίστοφερ Βέλντε με τη φανέλα της Λεχ Πόζναν σε αγώνα κόντρα στην Βιγιαρεάλ για το Conference League | 3 Νοεμβρίου 2022 @2022 ADAM NURKIEWICZ/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες. Τι ισχύει για τον Γουίλιαν Ρότσα της ΤΣΚΚΑ Μόσχας και τον Ζοακίμ της Σάντος.

Μία ανάσα από την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε βρίσκεται ο Ολυμπιακός και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιδιώξει να την τελειώσει μέσα στην εβδομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι φέρεται να τα έχουν βρει με τη Λεχ Πόζναν σε ένα ποσό λίγο πάντα από τα 4 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Όσο για τον Νορβηγό εξτρέμ, ενδεικτικό των προθέσεών του, όπως αποκάλυψαν την Κυριακή (21/7) στην Πολωνία, είναι ότι απέρριψε τα τελευταία 24ωρα πρόταση ομάδας των ΗΠΑ, προτιμώντας τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος επιθετικός ήταν βασικός στον αγώνα της Λεχ Πόζναν με αντίπαλο την Γκόρνικ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τους Πολωνούς να υποστηρίζουν ότι κατά πάσα πιθανότητα ήταν το τελευταίο του πριν κλείσει στον Ολυμπιακό.

Μια κι η αναφορά στις θέσεις των εξτρέμ, η πειραϊκή ΠΑΕ είναι πάντα σε διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς για τον Ποντένσε, όπως έχει δίαυλο επικοινωνίας με τη Χιμνάσια για τον Μπέντζαμιν Ντομίνγκες.

Η ομάδα της Λα Πλάτα ζητάει 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 20χρονου Αργεντινού ποδοσφαιριστή, για τον οποίο φέρεται να έχει προσφορές και από άλλες ομάδες.

Πέρα από τους εξτρέμ, ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης, στο κέντρο της άμυνας, στα χαφ (Όρτα) και πιθανό στη θέση του αριστερού μπακ.

Σε διαπραγματεύσεις με Ρότσα και Ζοακίμ

Σχετικά με το κέντρο της άμυνας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές για τον Γουίλιαν Ρότσα της ΤΣΚΚΑ Μόσχας και τον Ζοακίμ της Σάντος.

Ο Ρότσα είναι 29 στα 30, έχει συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα για ακόμη έναν χρόνο κι η αξία του ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, εκτιμάται ότι μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση για ένα ποσό στα 4-4,5 εκατομμύρια, με τον μάνατζερ του να επιβεβαιώνει στα ρωσικά ΜΜΕ ότι είναι σε συζητήσεις με την πειραϊκή ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ ήταν βασικός χθες στην εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με αντίπαλο τη Ροστόφ στο πρωτάθλημα.

Ο Ζοακίμ από την άλλη πλευρα είναι 26 ετών, έχει συμβόλαιο με τη Σάντος μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 κι η τελευταία φέρεται να ζητάει 8 εκατ. ευρώ.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Λουίς Αουγκούστο Καρβάλιο, έχουν δείξει οι Ολυμπιακός, Μπολόνια, Τίγκρες, Μποταφόγκο και Μπαϊα.

Ο ατζέντης του Ζοακίμ θα έχει σήμερα – αύριο συνάντηση με τους ανθρώπους της Σάντος για τις προσφορές που έχει στα χέρια του και για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ