ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Προανήγγειλε τον Γουίλιαν με την σκιά του στο Καραϊσκάκης και μία βραζιλιανική μπάλα

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Προανήγγειλε τον Γουίλιαν με την σκιά του στο Καραϊσκάκης και μία βραζιλιανική μπάλα

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την ανακοίνωση της απόκτηση του Γουίλιαν και προανήγγειλε την μεταγραφή του με εικαστικό στα social media.

Πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Γουίλιαν από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι προανήγγειλαν ουσιαστικά την ανακοίνωση της απόκτησης του Βραζιλιάνου με εικαστικό στα social media.

Το συγκεκριμένο εικαστικό παρουσιάζει την σκιά-φιγούρα του Γουίλιαν στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης, ενώ δίπλα του βρίσκεται μία μπάλα με τη σημαία της Βραζιλίας.

Το βιογραφικό του Γουίλιαν

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που είναι 70 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Φούλαμ, μετρώντας 10 γκολ και 7 ασίστ σε 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα των Τσέλσι (339 συμμετοχές - 63 γκολ), Σαχτάρ (221 συμμετοχές - 37 γκολ), Κορίνθιανς (65 συμμετοχές - 3 γκολ) και Άρσεναλ (37 συμμετοχές - 1 γκολ).

Παράλληλα, έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο στην Premier League, μία φορά το UEFA Cup και μία το μετέπειτα Europa League, ενώ έχει πανηγυρίσει και το Κύπελλο Αγγλίας και το League Cup με την Τσέλσι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ