ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Προχωρά στην απόκτηση του Γιαζιτσί, σύμφωνα με τους Τούρκους

Lille's Yusuf Yazici in action during the French League One soccer match between Monaco and Lille at the Stade Louis II in Monaco, Friday, Nov. 19, 2021. (AP Photo/Daniel Cole)
Lille's Yusuf Yazici in action during the French League One soccer match between Monaco and Lille at the Stade Louis II in Monaco, Friday, Nov. 19, 2021. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Ο Ολυμπιακός προχωράει στην απόκτηση του Γιουσούφ Γιαζιτσί, καθώς οι δύο πλευρές αναμένεται να υπογράψουν σύντομα συμβόλαιο συνεργασίας σύμφωνα με τη Fanatik.

Σε πολλά μέτωπα κινείται ο Ολυμπιακός λίγο πριν το παράθυρο απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Ο Αντάμ Ουνάς είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, ενώ το ίδιο υποστηρίζουν στην Τουρκία και για τον Γιουσούφ Γιαζιτσί.

Συγκεκριμένα η Fanatik αναφέρει ότι υπήρξε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών με θετικό πρόσημο και ότι αναμένεται σύντομα να πέσουν υπογραφές. Πρόκειται για μια περίπτωση που βρίσκεται στο μεταγραφικό τραπέζι του Ολυμπιακού, όπως ανέφερε από τη Δευτέρα (23/4) το SPORT24.

Πάντως στην Αγγλία υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο 27χρονος μέσος είναι κοντά σε Άστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας. Υπενθυμίζεται ότι αν αποκτηθεί ο Γιαζιτσί τελικά από τον Ολυμπιακό, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη League Phase του Europa League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ