ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς για την απόκτηση του Ποντένσε

Ο Ντανιέλ Ποντένσε
Ο Ντανιέλ Ποντένσε INTIME SPORTS

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, με μόνιμη μεταγραφή αυτή τη φορά, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Γουλβς κορυφώνονται, την ώρα που ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι.

Αργά η γρήγορα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Ντάνιελ Ποντένσε φαίνεται πως θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά όχι με τη μορφή δανεισμού, αλλά με κανονική μεταγραφή.

Ένα σίριαλ που ελέω της σκληρής στάσης της Γουλβς έχει τραβήξει πολύ, καθώς ακόμη και εάν ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του οι Άγγλοι θέλουν να λάβουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν.

Θυμίζουμε ότι οι διοικούντες τον σύλλογο της Premier League εμμένουν στη θέση τους ότι το ταμπελάκι με την τιμή του βραχύσωμου αρτίστα φτάνει τα 10.000.000 ευρώ, τη στιγμή που οι Πειραιώτες επιθυμούν να τον πάρουν περίπου με ένα σαφώς μικρότερο ποσό.

Το deal αναμένεται να κλείσει λίγο πάνω από τη μέση (6,5-7 εκάτ. ευρώ). Άλλωστε, ο παίκτης, παρά την πολύ καλή προετοιμασία που έκανε με την ομάδα του Γουλβερχάμπτον, έχει ζητήσει τη μετακίνησή του στο Λιμάνι, απορρίπτοντας το έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας.

Εν ολίγοις, το μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακού, φαίνεται πως οδεύει προς happy end, με τον ιδιοκτήτη των κατόχων του Conference League, Βαγγέλη Μαρινάκη, να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η παραμονή του Ποντένσε στο ερυθρόλευκο ρόστερ αποτελεί και επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος με τον Πορτογάλο άσο θα έχει στη διάθεσή του μία εξαιρετική τριάδα στους εξτρέμ (Βέλντε, Μαρτίνς οι άλλοι δύο).

Η περσινή αγωνιστική περίοδος ήταν και η πιο παραγωγική στην καριέρα του 28χρονου, αφού σε 47 εμφανίσεις μέτρησε 15 γκολ και 13 ασίστ, ενώ παρέμεινε στο χορτάρι για σχεδόν 3.000'.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ