ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σε προχωρημένες επαφές με Γουίλιαν

Ο Γουίλιαν
Ο Γουίλιαν AP

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 36χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Γουίλιαν για συμβόλαιο ενός έτους.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Γουίλιαν, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μία σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Premier League με Τσέλσι, Άρσεναλ και Φούλαμ.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν μπει στην τελική ευθεία και αφορούν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, δίχως να αποκλείεται να υπάρχει οψιόν επέκτασης γι' ακόμη ένα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που είναι 70 φορές διεθνές με τη Βραζιλία, αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Φούλαμ, μετρώντας 10 γκολ και 7 ασίστ σε 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα των Τσέλσι (339 συμμετοχές - 63 γκολ), Σαχτάρ (221 συμμετοχές - 37 γκολ), Κορίνθιανς (65 συμμετοχές - 3 γκολ) και Άρσεναλ (37 συμμετοχές - 1 γκολ).

Παράλληλα, έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο στην Premier League, μία φορά το UEFA Cup και μία το μετέπειτα Europa League, ενώ έχει πανηγυρίσει και το Κύπελλο Αγγλίας και το League Cup με την Τσέλσι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ