ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σφήνα γερμανικής ομάδας και της Κόνιασπορ για Μουνιέ

Ο Στιβ Μουνιέ με τη φανέλα της Μπρεστ
Ο Στιβ Μουνιέ με τη φανέλα της Μπρεστ AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Ολυμπιακός έχει στο κάδρο του τον 29χρονο επιθετικό, Στιβ Μουνιέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπρεστ, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς συγκεντρώνει κι άλλα βλέμματα.

Ο Στιβ Μουνιέ βρίσκεται στο κάδρο του Ολυμπιακού, αλλά δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση. Ενδεικτικό του γεγονότος είναι ότι ο διεθνής επιθετικός από το Μπενίν απέρριψε μέχρι σήμερα δύο προτάσεις της Μπρεστ για την ανανέωση του συμβολαίου του ζητώντας πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Η Μπρεστ τερμάτισε στην τρίτη θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα, θα συμμετάσχει στο Champions League την επόμενη περίοδο και θέλει να κρατήσει τον έμπειρο επιθετικό, αλλά εκείνος φέρεται να ολοένα και να απομακρύνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός διατηρεί δίαυλος επικοινωνίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ όπως είναι λογικό ο εκπρόσωπος του είναι σε επαφές και με άλλους συλλόγους.

Άλλωστε, ο Μουνιέ ως ελεύθερος έχει πέραση, η αξία του είναι στα 6 εκατ. ευρώ και εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Τα πιο σοβαρά εμπόδια για τον Ολυμπιακό προέρχονται από την Γερμανία και την Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Αφρικανό επιθετικό διεκδικεί ομάδα της Bundesliga με ό,τι αυτό συνεπάγεται, το όνομα της οποίας για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ από την Τουρκία τον θέλει η Κόνιασπορ.

Στη γειτονική χώρα δε, υποστηρίζουν ότι η Κόνιασπορ προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Μουνιέ με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Κάτι το οποίο, προς το παρόν, δεν επιβεβαιώνεται από τη μεριά του ποδοσφαιριστή. Επίσης, πριν από λίγες ημέρες ενδιαφέρον για τον 29χρονο σέντερ φορ, ο οποίος διαθέτει γαλλικό διαβατήρο, είχε δείξει η Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ