ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σκανάρει τη διεθνή αγορά για εξτρέμ και σέντερ φορ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά

Ο Μίτσελ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο
Ο Μίτσελ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Ολυμπιακού σε συνεργασία με τον Μίτσελ και τον Ανιγκό έχουν ξεχωρίσει παίκτες για τις θέσεις των εξτρέμ και του σέντερ φορ. Ο Ισπανός προπονητής θέλει να προσθέσει έτοιμους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ραμόν Ράμος Λίμα έρχεται εντός της ημέρας στην Ελλάδα για να αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού την χειμερινή περίοδο μετά τον Ροντινέι. Αυτή όμως ίσως να μην είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας μέσα στο μήνα.

Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνονται στη διεθνή αγορά για την απόκτηση εξτρέμ και σέντερ φορ και θα προχωρήσουν σε συμφωνίες μόνο στην περίπτωση που πειστούν ότι θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού σε συνεργασία με τον Μίτσελ και τον Ανιγκό έχουν ξεχωρίσει ορισμένους παίκτες και βολιδοσκοπούν τις προθέσεις των ομάδων τους, για το κατά πόσο είναι εφικτό να γίνουν οι μεταγραφές μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μίτσελ θέλει να προσθέσει έτοιμους και ποιοτικούς παίκτες

Πρόκειται για παίκτες εν δυνάμει βασικούς, καθώς ο Ισπανός τεχνικός θέλει να προσθέσει ποιότητα και έτοιμους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα, διαφορετικά δεν έχει πρόβλημα να μην γίνει κίνηση. Η πειραϊκή ομάδα έχει αρκετούς παίκτες στο ρόστερ και πλέον ψάχνει μόνο για κάτι εξαιρετικό.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί τις τελευταίες εβδομάδες με τις υποθέσεις του Καμπράλ και του Μαντσίνι (στην Γαλλία έκαναν λόγο και για τον Γκρανσίρ) δείχνει την πρόθεση των ερυθρόλευκων να ενισχυθούν στα πλάγια της επίθεσης, παρόλο που ο Μασούρας και ο Γκάρι Ροντρίγκες παίρνουν πια περισσότερο χρόνο συμμετοχής και σκόραραν στα δύο παιχνίδια εναντίον του Άρη. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αποχώρησε ο Μπόουλερ και ο Ντε λα Φουέντε έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται.

Σχετικά με την κορυφή της επίθεσης, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επέστρεψε στον Άρη ως δανεικός και ο Ουί Τζο Χουάνγκ είναι πιθανό να παραχωρηθεί -μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ στην οποία ανήκει- σε ομάδα των ΗΠΑ. Ο Μίτσελ έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμους τους έμπειρους Αραμπί και Μπακαμπού, αλλά φαίνεται να χρειάζεται έναν ακόμη αξιόπιστο σέντερ φορ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ