ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ενδιαφέρεται για τον Σέντρικ Σοάρες, σύμφωνα με Ιταλό ρεπόρτερ

Arsenal's Cedric Soares, left, crosses the ball under pressure from Everton's Jonjoe Kenny during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates Stadium in London, Sunday, May 22, 2022. (AP Photo/David Cliff)
Arsenal's Cedric Soares, left, crosses the ball under pressure from Everton's Jonjoe Kenny during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates Stadium in London, Sunday, May 22, 2022. (AP Photo/David Cliff) @2022 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Ο Σέντρικ Σοάρες είναι πλέον στην κατηγορία των free agents ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με Ιταλό ρεπόρτερ, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει αυτό το διάστημα ενδιαφέρον για τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Σέντρικ Σοάρες έχει να παρουσιάσει μία αξιόλογη ποδοσφαιρική διαδρομή έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Σπόρτινγκ, Σαουθάμπτον, Ίντερ, Άρσεναλ και Φούλαμ, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι τον βρίσκει να μην έχει ομάδα (μένοντας ελεύθερο από την Άρσεναλ) και να αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Ρούντι Γκαλέτι, αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, με τον εν λόγω δημοσιογράφο να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε αυτή τη λίστα όπως και οι Άγιαξ, Νις και Ρεν.

Με δεδομένο πάντως ότι ο 32χρονος Πορτογάλος μπακ καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, το σενάριο απόκτησής του δεν συγκεντρώνει και τόσες πιθανότητες, από τη στιγμή που πέρα από τον Ροντινέι, αποκτήθηκε πρόσφατα και ο Κοστίνια για να αποτελέσει το alter ego του Βραζιλιάνου στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ